FENERBAHÇE

Mehmet Demirkol'dan Diego önerisi

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçını yorumlardan Pereira'ya önemli bir uyarıda bulundu. Takıma uyum sağlayamayan futbolcudan kurtulması gerektiğini söyledi ve ekledi...

Mehmet Demirkol'dan Diego önerisi

Fenerbahçe'nin hücumda etkili olamadığı konusunda ağız birliği yapan spor yazarlarından Mehmet Demirkol, kurtuluş reçetesinin Fenerbahçe'nin Bursalı oyuncularında olduğunu söyleyerek bu üçlüye uyum sağlayamayan Diego'dan da bir an önce kurtulmak gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe takımının hücum organizasyonlarında öne çıkan bir şablonun oluşmadığını söyleyen Mehmet Demirkol, Van Persie'nin değiştirilmesinin de her hangi bir olumlu katkı oluşturmadığını söyledi. 

Pereira'dan Fenerbahçe-Konyaspor maçı yorumuFenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-0 kazandıkları Konyaspor maçından sonra oynayacakları oyunla bu ülkedeki herkesi susturacaklarını söyledi.

İşte o yazı..

''Fenerbahçe hücumda sadece Volkan-Fernandao-Ozan ekibiyle organize olabiliyor. Diego ise onlara uyum sağlayamıyor.

Van Persie çıkınca işler düzelmiyor. RvP, organizasyonluk içinde kayboluyor. Bu o kadar kolay anlaşılıyor ki...

Fenerbahçe’nin, 5 benzemez, şablonsuz hücum ekibinde tek göze çarpan organizasyon, oluşturulmuş değil, hazır alınmış... Bu organizasyon, dün birkaç saat için de olsa oyunda liderliği alan ve Şenol Güneş imalatı olan Volkan-Fernandao-Ozan ekibi.  

Diego uyum sağlayamıyorsa...

Bu oyunculara Gökhan, Hasan Ali ve Nani hemen uyum sağlıyor. Diego da Belluschi görevini üstlenebilse her şey bambaşka olacak. Ancak Brezilyalı bir türlü futbol kekemeliğini üzerinden atamıyor. Sarı-Lacivertliler’in çıkış yolu bu üçlüyü kullanmak. Uyum sağlayamıyorsa da Diego’dan kurtulmak.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER