GALATASARAY

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Galatasaray eleştirisi

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ı eleştirdi ve taraftarın tepkisini değerlendirdi.

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Galatasaray eleştirisi

Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Astana ile 1-1 berabere kaldığı maçla ilgili oynanan oynu ve taraftarın tepkisini yorumladı.

Galatasaray'da oynayan oyuncuların oyunu okumak için Mustafa Denizli'nin talimatlarına ihtiyacı olmadığını söyleyen Demirkol, Astana seviyesindeki rakiplere karşı bu sorunun ortaya çıkmasının beklenmeyen bir durum olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın bu oyununu yeterli bulmadığını söyleyen Demirkol, taraftarın tepkisine hak verdiğini söyledi.

Galatasaray Astana maçının sonucu ve özeti

İşte Mehmet Demirkol'un bugünkü köşe yazısı

Sneijder, Podolski, Burak, Yasin ve Selçuk’la Galatasaray’ın oyun ritmi daha yüksek olmalı. Aynı şekilde Hakan, Chedjou, Semih, Sabri, Olcan gibi tecrübeli oyuncuların, oyuna nasıl yerleşeceklerini daha iyi bilmeleri beklenir. Bu teknik direktörün uyarılarına gerek duyulmadan sağlanması gereken otomatik bir tavır olabilmeli. En azından bu standartta rakiplere karşı. Rakibi baskı altına almaya çalışırken sadece alan paylaşımıyla bir kalabalık yaratmanın sırrına hakim olabilmeli Galatasaray’ın kadrosu. Ancak bundan uzaklar.

Türk Telekom Arena'da istifa sesleri

Topa sahip olsa da açık bulmakta zorlandı Galatasaray. Astana topu kaptığında ise kolay çıktı. Vücut vücuda oynamayı sevmeyen bir ekip Galatasaray, ancak en azından doğru durabilmeli. Chedjou’nun savunmanın önüne gelmesiyle güvenliği artan bu takımın, bu kadar çekingen olması için bir sebep yok. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER