SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol Metin Tekin ve Uğur Meleke saldırıyı kınadı

Sevilen spor yazarları Mehmet Demirkol, Metin Tekin ve Uğur Meleke, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol Metin Tekin ve Uğur Meleke saldırıyı kınadı
Fanatik Gazetesi Yazarı Mehmet Demirkol, bugünkü köşe yazısında Fenerbahçe'nin 5-1'lik Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendirirken, karşılaşma sonrası sarı-lacivertlilerin otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı da kınadı.

İşte Demirkol'un o yazısı:

Fenerbahçe'nin bu kadar merkezden oynayacağını ne Hikmet Karaman, ne de Rizeli oyuncular tahmin etti. Oyun planının büyük bölümünü Caner ve Gökhan'ın üzerinden yapan, onları orta sahanın değil hücumun da bir parçası haline getiren Fenerbahçe uzun zamandır ilk kez bu oyuncuları gerçek birer savunma beki olarak kullandı.

40 yıldır Fenerbahçe'yi takip ediyorum. Maçlarına gidiyorum. Kazanmak için bu kadar uğraşılan başka bir oyuncu daha görmedim. Emenike en azından bu yönüyle tarihe geçti.

TERÖRE TESLİM OLMAYALIM

40 kişiyi viyadükten uçurmaya çalışan birilerinin amacı ne olabilir? Bu canavarlığı mazur gösterecek ne söyleyebilir? Teröre teslim olmayalım. Türkiye'ye geçmiş olsun.

 
FANATİZM DEĞİL TERÖRİZM

Beşiktaş'ın efsane futbolcusu ve spor yazarı Metin Tekin ise yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe'nin değil futbol kamuoyunun tatmin edilmesi lazım. Artık silahlar konuşuluyorsa, lanet olsun bu oyuna. Fenerbahçe'ye yapılan saldırı fanatizm değil terörizmdir" dedi.

LANET OLSUN BÖYLE OYUNA

Uğur Meleke de saldırıyı lanetleyenler arasındaydı. Sevilen spor yazarı bugünkü köşe yazısında şunları söyledi: ''Yazıyı geçtikten sonra saldırı haberini aldım. Elim ayağım dolaştı, ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu ülkede spor maalesef çoktan bitti. Lanet olsun böyle spora. Fenerbahçe kafilesine büyük geçmiş olsun. Yaralı kardeşimize Allah'tan şifa dilemekten başka bir şey gelmiyor elden.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER