SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol: Belki sahada küfür edecekler ama...

Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık ile ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Mehmet Demirkol: Belki sahada küfür edecekler ama... - Sayfa 1

Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık ile ilgili ilginç ifadeler kullandı. İŞTE MEHMET DEMİRKOL'UN AÇIKLAMALARI:

Mehmet Demirkol: Belki sahada küfür edecekler ama... - Sayfa 2

"Koridor karmaşasından çıkan tek isim Metin Albayrak... Koridorda Skrtel'e Marcelonu'nun kafa attığını iddia eden kaynakla Şenol Güneş'in Kjaer'in boğazını sıktığını söylediği kaynak aydı. Güneş, Kjaer'in boğazını sıkıyor mu? Dokunuyor ufaktan. Dolayısıyla çok güvenilir bir kaynak değil. Şenol Güneş'e temastan ceza olmalı mı? Evet olmalı. Dokunamazsın."

Mehmet Demirkol: Belki sahada küfür edecekler ama... - Sayfa 3

"Lafı dinlenecek tek kişi var. 'Bizim açımızdan bir hata olmuşsa özür dilerim' diyen Fikret Orman. İlk defa duyduk bunu bir başkandan. Her ne sebeple olursa olsun kendi adıma özür diliyorum dedi. Şunu söylemek zor mu? Fenerbahçe'den 'bizim de olduysa hatamız özür dileriz' diyemez mi kimse?"

Mehmet Demirkol: Belki sahada küfür edecekler ama... - Sayfa 4

"Bu sahadaki olayların gerginliğin falan... Bunun baş sorumlusu hakemlerdir. Sana sahada belki küfür edecekler ama 15 gün geçtiğinde 'hakem işini yapıyor' diyecekler. 1-2 gün bir taraftar seni çok seviyor. 1 hafta sonra küfür ediyor. Hakemler mümkün olduğunca doğru durmak zorunda. Hakemler problemli olduğu için futbolcular o problemi daha ileriye taşıyor. "