SÜPER LİG

Mehmet Baransu'dan bomba iddialar

Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu UEFA'nın kararları ile ilgili bomba iddialar ortaya attı..

Mehmet Baransu'dan bomba iddialar
İNTERNETSPOR / Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu twitter hesabından UEFA'nın kararları ile ilgili bomba iddialar ortaya attı.


Twitlerine ''UEFA'yla ilgili yeni aldığım bilgileri paylaşayım. Mesajla bilgi üzerine iki telefon görüşmesi yaptım ve bilgileri teyit ettirdim'' diyerek başlayan Mehmet Baransu Fenerbahçe'ye çok ağır cezaların gelebileceğini söyledi.


Bunun yanında UEFA'nın TFF'ye cezaların verilmesi konusunda sert bir şekilde uyardığını iddia eden Baransu TFF'nin ise buna yanaşmadığını söyledi.


İşte Mehmet Baransu'nun beklenen kararlar hakkında açıklamaları;







Ayrıca Mehmet Baransu bu iddiaları twitter hesabında paylaşırken UEFA'nın ''Avrupa'ya gidecek takımları açıkladı'' haberi de kafalarda soru işareti bıraktı.

 

AVRUPA'YA GİDECEK TAKIMLAR


Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Spor Toto Süper Lig'in 2011-2012 sezonu panoramasını yayınladı. Sezonun futbolcusu olarak Galatasaraylı Selçuk İnan'ı ilan eden UEFA, Avrupa'ya gidecek takımları da açıkladı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne direkt, Fenerbahçe'nin 3. ön eleme turundan katılacağını duyuran UEFA, Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde Play-Off oynayacağını, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan dahil olacağını, Bursaspor'un ise 2. ön eleme turundan katılacağını duyurdu. Aynı açıklamanın sonuna bir de not düşülerek, UEFA'nın onayı sonrası Avrupa Kupaları'na katılacak takımların netleşeceği açıklandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER