SİVASSPOR

Medicana Sivasspor'a moral ziyareti

Sivas Ticaret Borsası (STB) Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor maçı öncesinde Sivasspor Kulübünü ziyaret ederek, başarı diledi.

Medicana Sivasspor'a moral ziyareti

STB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Hastaoğlu, kulüp asbaşkanı Faruk Taşseten, teknik direktör Mesut Bakkal ve futbolcularla bir araya geldi.

Taşseten, ziyarette, desteklerinden dolayı Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Şehrin vereceği destekle kulübün bulunduğu durumdan kurtulacağını ve ligi iyi yerlerde tamamlayacağını belirten Taşseten, "Hocamızın takımda göreve başlaması ve alınan galibiyetle takımımızın morali yükselmiştir. Trabzonspor maçında iyi bir mücadele ortaya koyarak 3 puan almayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Hastaoğlu da son haftalarda alınan mağlubiyetler neticesinde oluşan kötü gidişatın Kasımpaşa maçı sonrası son bulduğunu belirterek, Medicana Sivasspor'un yeniden ivme kazanarak başarıya ulaşacağına inancının tam olduğunu aktardı.

Takımın ligde bulunduğu durumdan kurtulacağına inandığını vurgulayan Hastaoğlu, kırmızı-beyazlı ekibe başarılar dileyerek, şunları kaydetti:

"Medicana Sivasspor, Sivas için çok önemli bir değer ve markadır. Takımımız galibiyet aldığı zaman seviniyoruz, yenildiği zaman ise hep birlikte üzülüyoruz. Şehir olarak hocamıza ve takımımıza inancımız sonsuz. Takımımız deplasmandaki Trabzonspor maçında alacağı galibiyetle yükselişe geçecektir. Alınacak galibiyetlerle çıkış yakalayacak ve ligi iyi sıralarda tamamlayacaktır. Sivaslı 'Yiğidolar'ın ve Sivas halkının takımımızı yalnız bırakmamalarını istiyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER