GALATASARAY

Mbaye Diagne'den Galatasaray paylaşımı

Galatasaray'dan sezon başında Club Brugge kulübüne kiralanan Mbaye Diagne sosyal medya hesabından Galatasaray paylaşımında bulundu.

Mbaye Diagne'den Galatasaray paylaşımı

Golcü futbolcu daha önce yaptığı açıklamada kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak “Kadro dışı kalmamın tek nedeni o penaltı mı sanıyorsunuz? Değil. Ayrıca, Clement’in (Club Brugge hocası) söyledikleri sonrasında yakasına yapıştım." ifadelerini kullandı.

Sezon başında Belçika'nın Club Brugge kulübüne kiralanan ve kadro dışı kalan Diagne, sarı-kırmızılı ekibe geri dönmek istiyor.

Galatasaray'da oynadığı dönemden bir fotoğraf paylaşan golcü yıldız heyecanlandırdı. Fotoğrafta aynı zamanda Galatasaray'a tekrar geri dönmek isteyen Onyekuru'nun olması dikkat çekti.

"Clement’in yakasına yapıştım"
Mbaye Diagne, önceki günlerde kadro dışı kalması konusunda konuştu.İlk olarak Paris Saint Germain ile oynanan maça değinen Senegalli golcü, “Teknik direktör Clement, beni ısınmaya gönderdi. Isınırken yanına çağırdı, ‘Oyuna gireceksin ve bize yardım edeceksin, anladın mı?’ dedi.Birkaç dakika sonra oyuna girdim ve ceza sahası içerisinde düşürüldüm. Penaltı kazandık. Herkes bilir ki ben penaltı kaçırmam. O penaltıyı nasıl kaçırdığıma hâlâ inanamıyorum” dedi.

Mbaye Diagne, “Kadro dışı kalmamın tek nedeni o penaltı mı sanıyorsunuz? Değil. Ayrıca, Clement’in söyledikleri sonrasında yakasına yapıştım. Clement’in doğruları söylemediğini bilin” ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER