FUTBOL

Mason Greenwood Manchester United'dan ayrılıp Getafe'de rekor kırdı

Mason Greenwood, La Liga ekibi Getafe ile sezonluk bir kiralama anlaşması imzaladı. Greenwood'un 12 numaralı formasının satışları, kulüp tarihindeki diğer tüm oyunculardan daha fazla talep gördü ve bir hafta içinde kulüp tarihinde satılan en fazla forma rekorunu kırdı.

Mason Greenwood Manchester United'dan ayrılıp Getafe'de rekor kırdı

Manchester United, genç yetenek Mason Greenwood'ı kiralık olarak İspanya'nın yolunu tutturarak büyük bir transfer gelişmesine imza attı. 21 yaşındaki forvet oyuncusu, kulüpteki geleceği hakkında belirsizlik yaşadıktan sonra Old Trafford'dan ayrıldı. Greenwood, Manchester United ile 2025 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen, 2022 yılı Ocak ayından bu yana Premier Lig devinin formasını giyemedi.

Bu durumun arkasındaki neden, tecavüz girişimi, saldırı ve zorlayıcı kontrol suçlamaları nedeniyle uzun bir iç soruşturmanın başlatılmasıydı. Ancak, bu suçlamalar 2023 yılı Şubat ayında düşürüldü ve Greenwood'un profesyonel kariyerine geri dönme izni verildi.

Forması satış rekoru kırdı

Greenwood, La Liga'da mücadele eden Getafe takımına sezonluk bir kiralama anlaşmasıyla katıldı ve bu transfer, Daily Mail'e göre bir hafta içinde kulüp tarihindeki en fazla forma satış rekorunu kırdı. Greenwood'un 12 numaralı forması, kulüp tarihindeki diğer tüm oyunculardan daha fazla talep gördü ve bu, kulübün hızlı bir başarı elde etmesine yardımcı oldu.

İngiliz futbolcunun imza törenine yaklaşık 4.000 taraftar katıldı ve Pazar günü Osasuna karşısında ilk resmi maçına çıkmayı bekliyoruz. Öte yandan, Manchester United, Greenwood'un İspanya'daki konaklamasını ve rahat bir uyum sağlaması için 7/24 ulaşılabilir bir tercümanı, arkadaş ve ailesi tarafından düzenli ziyaretleri finanse ederek ona destek oluyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER