DİĞER HABERLER

Mardinspor'dan çekilme tehdidi

Mardinspor Başkanı Tekin Alkan, Adanademirspor maçında hakemin verdiği kararlara tepki göstererek görevinden istifa etti

Mardinspor'dan çekilme tehdidi

Mardinspor Kulübü'nün başkanı Tekin Alkan, Adanademirspor maçında hakemin verdiği kararlardan dolayı Futbol Fedarasyonu'na tepki göstererek görevinden istifa etti.

Asbaşkan M. Nur Çelik, hakem Çetin Topuz'un yanlış kararlarına tepki gösteren Tekin Alkan'ın olayı protesto etmek için görevinden ayrıldığını söyledi. Son üç maçta hakemlerin yanlış tutumları ve verdikleri kararlar yüzünden puan kaybettiklerini ifade eden Çelik, "Böyle devam ederse ligten çekiliriz. Bunun da sorumlusu buraya art niyetli hakemler tayin eden yetkililer olur." dedi.

Tekin Alkan'ın istifasını geri alması için uğraştıklarını belirten Çelik, Mardinspor'un zor şartlar altında lige katıldığını, sezon başında kamp yapamadıklarını ve transfer gerçekleştiremediklerini anlattı. Mardin'deki tek spor aktivitesinin lig müsabakaları olduğunu belirten Çelik, şöyle konuştu: "İnsanlar on beş günde bir maça gelip stres atıyor. Bunu da çok görmesinler. Mardinspor'un hakkını yemesinler. Takım yine başkansız kaldı. Kendi imkanlarımız ile bundan sonra mücüdelemizi vereceğiz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER