DÜNYADAN FUTBOL

Marco Reus sakatlıktan kurtulamıyor

Borussia Dortmund'un Alman yıldızı Marco Reus ligdeki Borussia Mönchengladbach maçında yine sakatlandı.

Marco Reus sakatlıktan kurtulamıyor

Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Marco Reus, Almanya'nın Cebelitarık ve İspanya ile yapacağı maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Marco Reus'un başı sakatlıkları dertte. Geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle Dünya Kupası'nı kaçıran Reus, sahalara geri döndüğünden bu yana ikinci kez sakatlandı.

Dünya Kupası öncesinde Almanya Milli Takımı'nın Ermenistan ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan ve 3 ay sahalardan uzak kalan, geri döndükten sonra bu kez de İskoçya ile yapılan Avrupa Şampiyonası Eleme maçında sakatlanan Marco Reus, yine kabus yaşadı.

Almanya Futbol Federasyonu'nda yapılan açıklamada, Borussia Dortmund'un 1-0 kazandığı Borussia Mönchengladbach maçında sakatlanan 25 yaşındaki oyuncunun bağlarında ve tendonunda yırtık olduğu, ayak bileğinde de şişlik bulunduğu kaydedildi.

Reus'un, Almanya'nın Cebelitarık ile 14 Kasım Cuma günü yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçında ve 4 gün sonra İspanya ile yapılacak dostluk maçında forma giyemeceği kaydedildi. 

Yıldız oyuncunun, Borussia Dortmund'un 22 Kasım Cumartesi günü Paderborn ile deplasmanda yapacağı lig maçına yetişmesinin beklendiği ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER