DÜNYADAN FUTBOL

Marco Reus idolünü açıkladı

Borussia Dortmund’un yıldız futbolcusu Marco Reus, internet üzerinden taraftarlarla yaptığı söyleşide kendiyle ilgili pek çok açıklamada bulundu.

Marco Reus idolünü açıkladı

İnternetspor / Borussia Dortmund'un genç yıldızı Marco Reus, çocukluğunda futbolcu olarak örnek aldığı kişinin Tomas Rosicky olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nin resmi Facebook hesabından futbolseverlerle buluşan Reus, kendisine sorulan sorulara da içtenlikle yanıt verdi.

Benzema şantaj suçundan tutuklandıReal Madrid takımının ünlü oyuncusu Karim Benzama'nın, milli takım arkadaşı Mathieu Valbuena'ya seks kasetiyle şantaj yaparak para koparma suçundan tutuklandığı bildirildi.

Bir soru üzerine çocukluğunda örnek olduğu futbolcunun Çek yıldız Tomas Rosicky olduğunu söyleyen genç futbolcu, tüm zamanlardda kendisinin en beğendiği futbolcunun kim olduğu sorusuna da aynı yanıtı verdi. 

Reus'a sorulan bir diğer soru da günümüz futbolunun belki de en sık karşılaşılan sorusuydu. Kendisine Cristiano Ronaldo mu yoksa Lionel Messi mi sorusu sorulan Reus, meslektaşları hakkındaki bu soruya diplomatik bir cevap verdi. 

Reus, bu soruyu "Bir şey söylemek gerçekten zor. İki futbolcu da üst seviyede. Bazı dönemlerde tüm futbolculardan daha da üstünde oldular. Onlar diğer futbolcularda olmayan kaliteye ve tutarlılığa sahipler" şeklinde yanıtladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER