FENERBAHÇE

Marcel Tisserand'dan derbi sözleri! 'İntikamımızı alacağız'

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Marcel Tisserand Galatasaray derbisi öncesi konuştu. Tisserand "Derbide intikamımızı alacağız" dedi.

Marcel Tisserand'dan derbi sözleri! 'İntikamımızı alacağız'

Süper Lig'de üçüncü haftada heyecan dolu anlar yaşanıyor. Galatasaray Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu.

Her iki takım da heyecan dolu bir karşılaşma için son hazırlıklarını yapıyorlar. İki tarafın da amacı kazanmak.

Pek çok isim gibi, sarı lacivertlilerin yeni transferi Marcel Tisserand derbi ile ilgili açıklamalar yaptı.

"Pandemi dolayısıyla dışarıda taraftarları göremedim ama imzadan sonra yoğun ilgilerini hissettim. Ne zaman sosyal medyaya baksam Fenerbahçeli taraftarların sevgisini görüyorum. Buraya geldiğim zaman, bana hemen Galatasaray ile olan rekabetten bahsettiler. Taksici Fenerbahçeliydi ve Galatasaray'ı mutlaka yenmemiz gerektiğini söyledi. Sportif Direktör, Başkan ve futbolcular bana derbiyi anlattılar.

TAKSİCİ "ASLA KAYBETME" DEDİ

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi çok özel. Biraz Paris - Marsilya derbisi gibi. Çok özel ve çok farklı bir rekabet, bunu önceden de biliyordum. Taksici bana, 'İstediğin maçı kaybet ama Galatasaray'a karşı sakın kaybetme' dedi. Fenerbahçeli taraftarlar, tribünde olamasa bile kalpleriyle bu maçta bize destek olacaklarını söylediler.

"İNTİKAMIMIZI ALACAĞIZ"

Geçen sezon Galatasaray, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmiş. Bu maç bizim için kesinlikle intikam maçı olacak. Onları evlerinde yeneceğiz" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER