1.LİG

Manisasporlu oyuncu iddialı konuştu

Bank Asya 1. Lig ekiplerinde Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdürüyor.

Manisasporlu oyuncu iddialı konuştu
Bank Asya 1. Lig ekiplerinde Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdürürken, orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz açıklamada bulundu..

Bekir Yılmaz, kamp çalışmalarına ilişkin kulübün resmi internet sitesinde yaptığı değerlendirmede, takım olarak yeni sezon hazırlıklarında, yoğun bir çalışma temposuna girdikleri ifade etti.

Kampın, sakat oyuncu olmadan tam kadro olarak gerçekleşmesinin önemli bir şans olduğunu dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:


''Çok iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Kampta geride kalan süreç, iyi oynayan, birlikte hareket eden ve her yönüyle iyi bir takım olacağımızın görüntüsünü veriyor. Takımımız genç ve dinamik bir takım. Bizim için bu büyük avantaj. Takım içinde arkadaşlık çok iyi. Küçüklerin büyüklere saygısı, büyüklerin küçüklere saygısı ve sevgisi üst düzeyde. Eğlenceli, sıkıcı olmayan bu kamp döneminin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Takım olma, arkadaşlığı ilerletme ve oyun olarak birbirimizi tanıma yolunda çok iyi bir kamp yaşıyoruz.''

Bekir Yılmaz, takımın yeni transferleriyle ilgili olarak da ''Yeni arkadaşlarımız çok iyi düşünülmüş nokta transferler. Yeteneklerinin dışında karakter olarak da çok iyi isimler. Bizimle birlikte olmaya başladıklarından bu yana zorluk çekmediler, çabuk bir kaynaşma yaşadık'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER