FENERBAHÇE

Manchester United Nani'yi geri çağırıyor

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Nani'ye Manchester United'tan "Geri dön" teklifi geldiği iddia edildi.

Manchester United Nani'yi geri çağırıyor

İngiliz basını, Nani'nin gönderilmesini büyük hata olarak yorumlarken Manchester United'ın 4. sırada olmasının ve liderle arasında 7 puan fark bulunmasının nedenlerinden biri olarak Nani'nin gönderilmesini gösterdi.

Takvim'de yer alan habere göre Manchester taraftarları da Nani'nin gönderilmesinden dolayı tepkililerini sosyal medyada gösterince İngiliz kulübü Nani'yle temasa geçti.

Fenerbahçe'nin gol silahı Nani

YORUMCULAR ELEŞTİRDİ

Manchesterlı taraftarların tepkisine Skys Sports TV yorumcularından Paul Merson, "Nani geçen sezon Sporting'de kiralık oynadı. Bu sezon Manchester'da kalmalıydı. Ateşli olduğu zamanlar işbitiriciydi" yorumunu yaptı. Ligde toplam 21 gol atan Manchester'da Rooney'nin 7 gol attığına dikkat çeken Paul Merson "Nani, Fenerbahçe'de 6 gol 4 asistle oynuyor. Hem de yeni kurulan bir takımda tam performansını da sergileyemiyor"ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye piyango vurdu

NANI'DEN CEVAP: "KULÜBÜMLE GÖRÜŞÜN..."

Nani'nin Fenerbahçe'deki performansı İngilizleri kıskandırırken, Manchester United'ın Nani'ye "Seni yeniden Manchester'da görmek isteriz" demesine Portekizli oyuncunun"Artık dönmem çok zor. Benden önce böyle bir konuda kulübümle görüşmeniz lazım"yanıtı verdi. Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yıldız futbolcuyla bir görüşme yaptığı ve "Sen bir yıldızsın. Kendini ispatlamana gerek yok. Senden takım oyununa ayak uydurmanı ve gerçek performansına ulaşmanı bekliyorum" dediği belirlendi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER