FUTBOL

Manchester United Marcos Rojo için Fenerbahçe'ye yeşil ışık yakı

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Marcos Rojo ile ilgili Manchester United yönetiminden flaş bir hamle geldi. Manchester United yönetimi Marcos Rojo'ya 'kendine takım bul' dedi ve Fenerbahçe'ye de benzer bir mesaj göndererek sarı lacivertlilere bu hamlesiyle yeşil ışık yaktı.

Manchester United Marcos Rojo için Fenerbahçe'ye yeşil ışık yakı

Fenerbahçe, sol bek ve stoper arayışlarına son vermek için Manchester United'den Marcos Rojo'yu transfer listesine eklemişti. Ancak yıldız oyuncu için 3 milyon euro teklifiyle giden Fenerbahçe, 29 yaşındaki oyuncunun senelik 4 milyon euro teklifini duyunca anlaşamamıştı.

Bu gelişmeler üzerine Manchester United yönetiminden flaş bir hamle geldi. Marcos Rojo’nun, Manchester United ile sözleşmesi 2021’de sona erecek. Bu durum üzerine Rojo'nun sözleşmesini yenilemeyi düşünmeyen M. United yönetimi yıldız oyuncuya “Kendine takım bul, her türlü kolaylığı sağlayacağız” şeklinde mesaj gönderdi.

Manchester United yönetimi Marcos Rojo ile ilgilenen Fenerbahçe'ye bu durumu bildiren benzer bir mesaj göndererek yıldız oyuncu ile ilgili sarı lacivertli yönetime yeşil ışık yaktı.

Manchester United'ın gözden çıkardığı Marcos Rojo 4 milyon euroluk teklifinde ısrarcı olursa Fenerbahçe yönetimi kiralama yöntemine başvuracak. Sözleşmeye satın alma opsiyonu da ilave edilecek. 

Marcos Rojo için Fiorentina’nın da adı geçse de İtalyan ekibi henüz ciddi bir girişimde bulunmadı. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuyu kaptırmamak adına elini çabuk tutması gerekiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER