FUTBOL

Manchester United 3 puanı son dakikada kaçırdı saha karıştı

Premier Lig'in 9. haftasında Manchester United ile Chelsea 2-2 berabere kaldı. Chelsea beraberlik golünü 90+6'da buldu. Golden sonra Mourinho kendisine yapılan hakaretten sonra adeta çılgına döndü.

Manchester United 3 puanı son dakikada kaçırdı saha karıştı - Sayfa 1

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçında Chelsea ile Manchester United karşı karşıya geldi. 9. haftanın açılış mücadelesi Stamford Bridge'de oynandı ve karşılaşma büyük bir heyecana sahne olurken, 2-2 sona erdi.

Manchester United 3 puanı son dakikada kaçırdı saha karıştı - Sayfa 2

MANU İKİNCİ YARIDA GERİ DÖNDÜ...Chelsea karşılaşmanın 21. dakikasında kornerden Willian'ın yaptığı ortada Rudiger'in kafa vuruşuyla öne geçerken, MANU 2. yarıda geri döndü. Martial önce 55. dakikada karambolde son vuruşu yaparak takımına beraberliği getirdi, ardından 73. dakikada ceza alanı içinde güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi.

Manchester United 3 puanı son dakikada kaçırdı saha karıştı - Sayfa 3

Maçın kaderini ise Barkley belirledi. 90+6. dakikada ceza alanında önüne düşen topu ağlara gönderen İngiliz oyuncu, takımının maçtan 1 puanla ayrılmasını sağladı.

Manchester United 3 puanı son dakikada kaçırdı saha karıştı - Sayfa 4

UZATMALARDA GELEN GOLDEN SONRA ORTALIK KARIŞTI...Ross Barkley'nin 90+6. dakikada Chelsea'ye beraberliği getiren golü sonrasında Chelsea yedek kulübesinden bir antrenör, Manchester United Menajeri Jose Mourinho'nun önünde abartılı bir gol sevinci yaşayarak bir işaret yaptı.