GALATASARAY

Manchester Cityli futbolcu Galatasaray'a geliyor

Yeni sezonda hem lig hem de Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olmak isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak İngiliz basınında çıkan haberde, Manchester City forması giyen Fabian Delph ile sarı-kırmızılıların ilgilendiği yazıldı.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Manchester Cityli futbolcu Galatasaray'a geliyor

Galatasaray'da flaş gelişme.. Transfer çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray için bomba bir iddia İngiliz basınından geldi.. Manchester City forması giyen Fabian Delph'in adı sarı kırmızılı kulüp ile anılıyor..

MANCHESTER TEKLİF BEKLİYOR

İngiliz basınında yer alan haberde Manchester City’nin İngiliz orta saha oyuncusunu takımdan göndermek istediği ve tüm transfer tekliflerine açık olduğu kaydedildi. Delph’in de EURO 2020’de İngiltere Milli Takımı forması giyebilmek için düzenli olarak oynayabileceği bir takım istediği aktarıldı. 

Bu sezon tüm resmi maçlarda sadece 13 kez oynayabilen 29 yaşındaki oyuncunun satışının yakında gerçekleşeceği de eklendi. City’de orta sahada bol alternatifin olması da tecrübeli yıldıza ayrılık kapısını açtı. Galatasaray’ın bu transferde en istekli takımlardan biri olduğu öne sürüldü. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER