SÜPER LİG

Malouda Halilhodzic hakkında sert konuştu

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Fransa'nın Metz takımıyla anlaşan orta saha oyuncusu Florent Malouda eski hocası hakkında sert konuştu.

Malouda Halilhodzic hakkında sert konuştu
Tecrübeli oyuncu Florent Malouda, Cumartesi akşamı takımının Bastia ile oynadığı maçta sahaya ilk 11'de çıktı. 

Maç sonu Telefoot'a konuşan Malouda'ya Halilhodzic ile yaşadığı tartışma soruldu. Fransız oyuncunun cevabı oldukça netti: "Vahid Halilhodzic benim arkadaşım değil, ileride de olmayacak."

İkilinin kavga sebebi ise oldukça ilginçti. Rostov ile oynanacak maç öncesi maç kasetlerini izleyeceklerini belirten Halilhodzic, oyuncuların tesislerden ayrılmamasını söyledi. Buna karşı çıkan Malouda, kasetleri evde de izleyebileceklerini ifade ederken, sonrasında Halilhodzic ile Malouda arasında önce sözlü sonra ise fiziki gerginlik yaşandı.

 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER