DİĞER HABERLER

Malatyaspor'da Cem Yücel dönemi

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu ekibi Malatyaspor'un genel menajerliğine Cem Yücel getirildi.

Malatyaspor'da Cem Yücel dönemi

Cem Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2005 yılında Malatyaspor Süper Lig'de iken kulüpte idari menajer olarak görev yaptığını, 2006 yılında ayrıldıktan sonra 3 yıl Fatih Karagümrük'te çalıştığını söyledi.

Bu sezon Temmuz-Eylül ayları arasında Ziya Doğan'ın talebi üzerine Diyarbakırspor'da görev yaptığını da ifade eden Cem Yücel, Malatyaspor Başkanı Mehmet Aydın'ın isteği üzerine görevi kabul ettiğini belirtti.

Aydın'ın, kulübü kurumsal bir yapıya kavuşturmak istediklerini, bu bağlamda kendisine ihtiyaç duyduklarını söylediğini dile getiren Yücel, ''Malatyaspor, memleketimin kulübü. Kulübün içinde bulunduğu durum herkesin malumu. İçinde bulunduğu kötü durumdan çıkarabilme gayretinde olacağız'' dedi.

Malatyaspor'un eski alacaklar nedeniyle transfer yapamadığını, bu sorunun çözülmesi için çalıştıklarını ifade eden Yücel, şunları kaydetti:

''Eski alacakları içeren 42 dosya var. 38-39'u çözüldü. İki-üç dosya kaldı. Bu hafta içerisinde onu çözeceğiz. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'den randevu talep ettik. Dosyaları kendisine sunacağız. Hafta içinde transfer yasağını kaldıracağız. Bir yandan da transferi düşünülen oyuncularla görüşmeler yapıyoruz. Takımın puan durumu ortada. Ligde kalabilmesi için çok iyi bir performans göstermesi gerekiyor. Bu nedenle alınacak oyuncuların çok isabetli olması lazım. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Öncelikle takımın eski futbolcuları ile görüşüyoruz.''

Yücel, hedeflerinin bu sezon takımı ligde tutup, gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak olduğunu sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER