YENİ MALATYASPOR

Malatyaspor 3 teknik adamı koltuğundan etti

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un rakiplerine karşı aldığı kritik galibiyetler, 3 teknik adamı işinden etti. Malatya yenilgisi sonrası, Erkan Sözeri, Tudor ve Mehmet Özdilek kovuldu.

Malatyaspor 3 teknik adamı koltuğundan etti

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un rakiplerine karşı aldığı kritik galibiyetler, 3 teknik direktörü koltuğundan etti. Yeni Malatyaspor, ligde son haftalardaki performansıyla dikkati çekiyor.

TUDOR DA KOVULMUŞTU: Süper Lig'in 23. haftasında Kardemir Karabükspor'u 3-1 yenerek üç hafta sonra galibiyet elde eden sarı- siyahlılar, 24. hafta mücadelesinde de Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı.

Malatya ekibinin rakiplerine karşı aldığı kritik galibiyetler, 3 kulüpte teknik direktör değişikliğine neden oldu. Sarı-siyahlı Evkur Yeni Malatyaspor'un 6. haftada deplasmanda 4-2'lik Kardemir Karabükspor galibiyetinin ardından, Karabük ekibinde teknik direktör Erkan Sözeri ile yollar ayrıldı. Sözeri'nin yerine Levent Açıkgöz getirildi.

TUDOR

Malatya ekibi 16. haftada iç sahada Galatasaray'ı 2-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Yeni Malatyaspor'un bu galibiyeti sonrası Galatasaray yönetimi teknik direktör Tudor ile yolları ayırdı. Tudor'un ardından Galatasaray'da Fatih Terim dönemi başladı.

Yeni Malatyaspor'un 24. haftada Atiker Konyaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyet sonrası ise Konya ekibinde teknik direktör Mehmet Özdilek'in görevi sona erdi. Özdilek'in ardından Sergen Yalçın'la anlaşma sağlandı.

Mehmet Özdilek

TRABZON'DA 6 YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ: Malatya ekibinin 9. haftada sahasında oynadığı ve 1-0 galibiyetle ayrıldığı Trabzonspor maçının ardında da rakip takımın yönetiminde istifalar yaşanmıştı. Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası Trabzonspor'da kulüp başkan yardımcıları Mehmet Yiğit Alp, Önder Bülbüloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Nevzat Aydın, Tuncay Bekiroğlu, Yiğit Oğuz Duman ve Özer Bayraktar istifa etmişti.

aykut kocaman

HAFTA SONU RAKİP FENERBAHÇE: 34 puanla 9. sırada yer alan Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER