DİĞER HABERLER

Malatya'da ifadeler alınıyor

Malatyaspor'un başkanı Koray Güler, kulüpte yöneticilik yapan 283 kişinin hesaplara ilişkin savcılığa ifade verecek olması ile ilgili, ''Adalet yerini bulacaktır'' dedi.

Malatya'da ifadeler alınıyor

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu ekibi Malatyaspor'un başkanı Koray Güler, 2005-2010 yılları arasında kulüpte yöneticilik yapan 283 kişinin hesaplara ilişkin savcılığa ifade verecek olması ile ilgili, ''Adalet yerini bulacaktır'' dedi.

Koray Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün hesapları ile ilgili yapılan usulsüzlüklere ilişkin konunun savcılığa intikal ettiğini hatırlatarak, ''Kimseyi suçlamıyoruz, ancak birileri bir şey yapmışsa ortaya çıkacaktır'' diye konuştu.

Güler, şöyle konuştu:

''Bu konu savcılığa intikal etmiş durumda. Savcılık yorum yapmadan bizim yorum yapmamız yanlış olur. Kimseyi suçlamıyoruz. Ancak birileri bir şey yapmışsa ortaya çıkacaktır. En iyi kararı adalet verecek, dolayısıyla adalet yerini bulacaktır. Umarım Malatya ve Malatyasporlunun istediği gibi olur her şey. Şahsi fikir ve düşüncelerimizi bu sürece karıştırmıyoruz.''

Hanifi Selimoğlu başkanlığındaki yönetim, kulübün hesaplarının incelenmesi için İçişleri Bakanlığı'ndan talepten bulunmuş, görevlendirilen müfettişler, hazırladıkları raporu savcılığa intikal ettirmiş, savcılık, 2005-2010 yılları arasında kulüpte yöneticilik ve denetim kurulu üyeliği yapmış 283 kişinin ifadelerini almaya başlamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER