YEREL HABER

Malatya pürüzleri aşmak için çalışıyor

Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, transferin önündeki pürüzleri aşmak için çalıştıklarını söyledi.

Malatya pürüzleri aşmak için çalışıyor

3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, transferin önündeki pürüzleri aşmak için çalıştıklarını söyledi.


Korkmaz, transferin önünün açılması adına büyük bir mesafe kaydettiklerini ifade ederek, "Son durumu değerlendirip, ona göre çalışmalarımızı yürüteceğiz. Birkaç futbolcu dışında önemli bir mesafe kaydettik. Transferin önünün açılması adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Takımın hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Korkmaz, "Takımımız transfer yapılmayacakmış gibi hazırlıklarına devam ediyor. Bu anlamda Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçında taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Sembolik olarak bilet ücretlerini 1 TL olarak belirledik. Karşılaşmanın hafta içi olması dezavantaj olsa bile biz taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Artık bunlar son şanslar" diye konuştu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER