DİĞER HABERLER

Mahmut Uslu'dan Galatasaray'a ağır sözler

Fenerbahçe Ülker ile Galatasarat arasında oynanamayan maç sonrasında Mahmut Uslu çok sert açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu'dan Galatasaray'a ağır sözler
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray yönetimine sert eleştirilerde bulundu.

VİDEO

Beko Basketbol Ligi final serisinde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında her maç sonrası artan gerginlik tavan yaptı.  
 
Galatasaray Liv Hospital'ın Ülker Arena'da oynanacak son maça çıkmama kararının ardından şampiyonluk kutlamalarına başlayan Fenerbahçe'de Genel Sekreter Mahmut Uslu, Galatasaray yönetimine sert eleştirilerde bulundu.  
 
"KUPA MERAKLISI OLMADIK"

Maçın tatil edilmesinin ardından saha içinde mikrofonu eline alan takım kaptanı Ömer Onan, kısa bir konuşma yaptı. Onan'ın ardından saha içinden mikrofonla taraftarlara seslenen Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Biz başkaları gibi kupa meraklısı olmadık" diyerek sözlerine başladı.
 
"17 HAZİRAN DEĞİL 17 ARALIK..." 

Sarı-kırmızılı yönetimin 17 Aralık'ta başlayan kaset yayınları ile değiştiğini söyleyen Uslu "Ben Galatasaray camiası ile ilgili konuşmak istemiyorum. Ancak yönetimine daha önce kulübü yönetemediklerini söylemiştik. Bugün bunu kanıtladılar. Biz kumpasçı değiliz, biz paralelci değiliz, bir Fenerbahçeliyiz... Size Aziz Yıldırım'ın sevgi ve saygılarını sunuyorum, hepinizin gözlerinden öpüyorum. Galatasaraylılar 17 Haziran diye tutturmuşlar. 17 Haziran değil, 17 Aralık bunların çöküşü oldu. Bunların korkusu 17 Haziran değil, 17 Aralık'tan dolayıdır. 17 Aralık'tan sonra herkesin foyası çıktı. Kumpasçılar bitti, paralelciler ortaya çıktı. Ben posta atacağım, istediğim kararı alacağım devri bitti" şeklinde konuştu.  
 
"ERGİN ATAMAN KİM BEN KİM?"

Mahmut Uslu "Ergin Ataman benim muhatabım değil. Ben kulübün genel sekreteriyim. Şu anda şampiyonluğu kutluyoruz. Milli Takımla ilgili de ileride açıklama yaparız" dedi. 
 
 
  
- GALATASARAY'A ŞOK TEHDİT 
 
- TBF'DEN KRİTİK AÇIKLAMA 
 
- GALATASARAY'IN 3 ŞARTI VAR   
 
- GALATASARAY MAÇA ÇIKARSA İSTİFA EDECEK 
  
- GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE DAVA 
 
- ULTRASLAN'DAN YÖNETİME ÇAĞRI 
 
- AHMET ÇAKAR: GALATASARAY TERÖRİST 
  
- HINCAL ULUÇ: GÜNAHLARINI AFFETTİRDİLER
  
- GALATASARAY'DA MAÇA ÇIKMAMA TARTIŞMASI 
 
- GALATASARAY KÜME DÜŞER Mİ? 
   
- FENERBAHÇE'DEN ÇOK SERT BİLDİRİ 

- F.BAHÇE'DEN G.SARAY'IN KARARINA İLK TEPKİ 

- ÜNAL AYSAL: FENERBAHÇE MAÇINA ÇIKMAYACAĞIZ   

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER