FENERBAHÇE

Mahmut Uslu'dan Çakır'a ve TFF'ye sert tepki

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'dan hakem Cüneyt Çakır'a ve TFF'ye bombardıman...

Mahmut Uslu'dan Çakır'a ve TFF'ye sert tepki

', 1-1 sona eren Amed Sportif maçının ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Uslu'nun sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Geçen sene 3-3 berabere kalmıştık. Bu sene 1-1 berabere kaldık. İnşallah Amedspor kendi liginde başarılı olur. 

"Son haftalardaki olaylar ile ilgil konuşmadık. 5. haftada bazı hakemler hata yapıyor demiştim, hatalar devam ediyor. Türkiye'de eski hakemler de dahil üzere herkes bunun gol olduğunu söylüyorsa, yabancılar gol diyorsa, bunu kabul etmiyoruz. Bu malum hakem bu hatayı hep yapıyor. Bir kulüp başkanı Cüneyt Çakır'ı beğeniyorum derse ben bir şey söylemiyorum. Cüneyt Çakır'ın aynaya bakıp cevap vermesi lazım, 'acaba neden' diye. FIFA da söylüyor zaten, 'Cüneyt Çakır Avrupa'da iyi ama sizin maçları iyi yönetmiyor' diye söylüyor. Bunu da söyleyeyim. Türkiye çok acılı günler geçiriyor diye susuldu. Sosyal medya gerekli tepkiyi gösterdi, bize sıra gelmez.

Amedspor Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri

Türkiye Futbol Federasyonu görmüyor mu bunları, gözleri yok mu? Biz 'A' deyince ceza kesiyorlar, duymuyorlar mı? Bir federasyon başkanı, bir kulüpten alacaklı olursa ne olur, bunları konuşun. Acayip bir para yani, ciddi bir para, alacaklı. 

Hocamız çok Avrupalı bir hocamız. Dedi ki, Çakır yenilmedi, biz yenildik dedi. Yüzde yüz goldü ve başka yorum yapmayacağım dedi. Transfer konusunda hocamızın görüşleri doğrultusunda, gerekirse yaparız. 

Quaresmanın pozisyonu sarı kart değildi ki, kırmızı karttı. Çakır'ı bize yine verirler, biz bu filmi çok gördük. Hakemler hata yapabiliyor, ama üst üste aynı takımların lehine olunca. Bizim tepkimiz, ya da ahalinin tepkisi büyüktür, ama biz içimize atıyoruz. Hiçbir zaman, hiçbir şeyden çekinmeyiz"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER