DÜNYADAN FUTBOL

Maçta yok artık dedirtecek olay! İşediği bardağı…

Slaven Bilic’in bir süre daha koltuğunda oturmasını sağladığı maçta, muhteşem geri dönüşün önüne geçen bir olay yaşandı.

Maçta yok artık dedirtecek olay! İşediği bardağı…

İngiltere Lig Kupası'nda Tottenham Hotspur'un 2-0 öne geçtiği ancak West Ham United'ın muhteşem geri dönüşüne engel olamayarak 3-2 yenildiği maçta inanılmaz bir olay yaşandı. West Ham taraftarı olduğu düşünülen bir kişi, işediği bardağı rakip takım tribünlerine fırlalttı.

İngiltere Lig Kupası’nda Tottenham Hotspur ile West Ham United, nefes kesen bir maça imza attı. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan Tottenham Hotspur’un zor günler geçiren Slaven Bilic’in takımı West Ham United karşısında farka koşacağını bekleyen taraftarlar, ikinci yarıda konuk ekibin 3-2 öne geçmesi ile şaştı kaldı.

West Ham United’ın Ganalı forveti Andre Ayew’in iki golle Slaven Bilic’in bir süre daha koltuğunda oturmasını sağladığı maçta, muhteşem geri dönüşün önüne geçen bir olay yaşandı.

Maçı izlemeye gelen bir Tottenham taraftarı, West Ham tribünlerinden gelen sıcak bir sıvı ile neye uğradığını şaşırdı. Önce kendisine kaynamış su atıldığını düşünen taraftar, bir videonun sosyal medyada yayılmasının ardından acı gerçeği geç de olsa öğrendi. Yayınlanan video ile West Ham taraftarı olduğu düşünülen bir kişinin, Tottenham tribünlerine işediği bardağı fırlattığı anlaşıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, ‘Yok artık! Bu kadarına da pes!’ dedirten bu olayı gerçekleştiren kişiyi aramaya başladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER