FUTBOL

Maçta çıkan kavgayı Nejat İşler yatışırdı

Sanatçı Nejat İşler, yöneticiliğini yaptığı Bodrum Gümüşlükspor'un şampiyonluk maçında çıkan kavgayı yatıştırdı.

Maçta çıkan kavgayı Nejat İşler yatışırdı - Sayfa 1

Sanatçı Nejat İşler, yöneticiliğini yaptığı Bodrum Gümüşlükspor'un şampiyonluk maçında çıkan kavgayı yatıştırdı.

Maçta çıkan kavgayı Nejat İşler yatışırdı - Sayfa 2

Geçirdiği rahatsızlığın ardından Muğla'nın Bodrum ilçesine yerleşen ve yaşamını burada sürdüren oyuncu Nejat İşler'in yöneticiliğini yaptığı Gümüşlükspor, bugün şampiyonluk maçına çıktı.Bodrum Şehir Stadı'nda oynanan ve Nejat İşler'in de izlediği Gümüşlükspor-Ortakent Yahşispor karşılaşması, heyecan dolu dakikalara sahne oldu.

Maçta çıkan kavgayı Nejat İşler yatışırdı - Sayfa 3

1-1 devam eden maçın ikinci yarısında Gümüşlüksporlu bir oyuncunun kırmızı kart görmesinin ardından, taraftarları hakeme tepki gösterdi. Ardından, Ortakent Yahşispor bir gol daha atıp 2-1 öne geçti.

Maçta çıkan kavgayı Nejat İşler yatışırdı - Sayfa 4

Maçın son dakikalarında Gümüşlükspor'un attığı beraberlik golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilince ortam iyice gerildi. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Gümüşlüsporsporlu futbolcu ve taraftarlar hakeme tepki gösterdi. Şampiyonluk maçını tribünden takip eden Nejat İşler, maçın ardından sahaya gelerek hakemle tartışan futbolcularını güçlükle sakinleştirdi.