TENİS

Maçı kazandı kutlamayı yaptı!

Alman Angelique Keber, tur atladığı maçın ardından kortta doğum gününü kutladı.

Maçı kazandı kutlamayı yaptı!
Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda Alman Angelique Keber, tur atladığı maçın ardından kortta doğum gününü kutladı. 
 
Rod Laver Arena'daki karşılaşmada tek bayanlarda 5 numaralı seri başı Angelique Keber, 1995 doğumlu Amerikalı rakibi Medison Keys'ii 6-2 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yendi. 

Genç rakibi karşısında ilk sette rahat gözüken Keber, 29 dakika süren seti rakibinin sevisini de kırarak 6-2 aldı. Ancak ikinci sette toparlanan Amerikalı Keys, Keber'i oldukça zorladı. 1 saat 11 dakika süren seti Keber 7-5 kazanarak durumu 2-0 yaptı ve bir üst tura adını yazdırdı. 

Maç sırasında yağan yağmur sebebiyle Rod Laver Arena'nın üzeri kapatıldı. Bir gün önce hava sıcaklığının 40.2 dereceye yükseldiği Melbourne'da oyuncular sıcak havalardan bunalırken, hava sıcaklığının 18 derece azalarak 22 dereceye düşmesi sporcular tarafından değişik şekillerde yorumlandı. 

Keber, iyi bir maç olduğunu hatırlatarak, genç rakibinin oldukça başarılı bir oyun çıkardığını söyledi. Rod Laver Arena'nın üzerinin kapatılmasını değerlendiren Keber, ''Uzun zaman aldı, yapacağım bir şey yoktu oturup bekledim, etrafıma baktım ve oyuna konsantre olmaya çalıştım'' dedi. 

Maç sonunda Avustralya Tenis yetkilileri, Rod Laver Arena'da binlerce seyirci önünde Angelique Keber için sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Hazırlanan mini pasta üzerindeki mumları söndüren Keber'in, yapılan jestten oldukça mutlu olduğu gözlendi. Seyirciler, 18 Ocak 1988 doğumlu Keber'e doğum günü şarkısı söyledi. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER