GALATASARAY

Maç sonrası olay! Muslera ve Gökhan Çıra...

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 yenip Türkiye Kupası'nda son 16'ya yükseldiği maçın ardından iki takım futbolcuları arasında arbede çıktı. Arbede de yumruklaşan futbolcular olduğu görüldü.

Maç sonrası olay! Muslera ve Gökhan Çıra... - Sayfa 1

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 yenip Türkiye Kupası'nda son 16'ya yükseldiği maçın ardından iki takım futbolcuları arasında arbede çıktı. Karşılaşmanın sonunda yaşanan arbedenin detayları belli oldu.

Maç sonrası olay! Muslera ve Gökhan Çıra... - Sayfa 2

Gökhan Çıra ile Muslera arasında soyunma odasına giderken bir tartışma yaşandığı öğrenildi. Tuzlasporlular, Muslera’nın Gökhan Çıra’ya saldırdığını iddia ettiler.

Maç sonrası olay! Muslera ve Gökhan Çıra... - Sayfa 3

Olayın başrollerinden olduğu iddia edilen Muslera: 
Hep öğrendiğim şey saygı. Çünkü hep o şekilde öğrendim. Rakip takımdaki bir oyuncu(Gökhan Çıra) ilk maçtan sonra çok saygısızca bir şeyler yaptı. Maçtan sonra sadece ona gidip saygı duyması gerektiğini söyledim. Onun haricinde başka bir şey yok. Rakip takımla benim bir ilgim yok. Tamamen o oyuncuya yönelikti. Dedim ki senin saygılı olman gerekiyor. Ben hep bunu öğrendim. Ben herkese saygı duyuyorum. Birisi diyorsa ki Muslera gitti birisine vurdu, görüntülerle göstersin. Ben öyle bir insan değilim zaten. Hocalar bu işi abartıyor olabilir. Benim herhangi bir saldırım olamaz. Karakterime aykırı.

Maç sonrası olay! Muslera ve Gökhan Çıra... - Sayfa 4

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç: Biz amacımıza ulaştık. Galatasaray'ı Türk Telekom'da yendik. Bu bir intikam maçı değildir. Galatasaray'ın intikam alması gereken PSG ve Real Madrid'dir. Galatasaray'a yazıklar olsun yakışmadı.