FUTBOL

Maç öncesi 7 motivasyon yöntemi

Uzman ingiliz mental koçu bradley busch maç öncesi futbolcular için bir reçete yazdı. işte en sağlam motivasyon yöntemleri.

Maç öncesi 7 motivasyon yöntemi - Sayfa 1

Uzman İngiliz mental koçu Bradley Busch maç öncesi futbolcular için bir reçete yazdı. İşte en sağlam motivasyon yöntemleri.

Maç öncesi 7 motivasyon yöntemi - Sayfa 2

1- Hazırlık İyi bir uyku çektiğinizden, doğru yiyecekleri yediğinizden ve eşyalarınızın maçtan uzun zaman önce hazırlandığından emin olun. Tekrar etmekte fayda var: Hazırlanmayı başaramazsanız başarısızlığa hazırlanırsınız.

Maç öncesi 7 motivasyon yöntemi - Sayfa 3

2- Maç öncesi yüksek sesle müzik dinleyin Müzik yoğunluk seviyenizi artırır ve kalp atış hızınızı maç esnasındaki seviyeye taşır. Bütün takımın bildiği veya aşina olduğu bir parça seçin. Rakip takım duvarlardaki titreşimleri hissettiğinde tamamen hazır bir takıma karşı oynayacaklarını anlayacaktır.

Maç öncesi 7 motivasyon yöntemi - Sayfa 4

3- Sesiniz yüksek çıksın Yüksek sesle ve pozitif konuşmak maça hazır hissetmenizi sağlayacak hormonlar salgılamanıza yardımcı olur. Futbol bir takım sporudur; her futbolcunun birlik duygusunu ortaya çıkarabilirseniz rakibin kolayca yılmasını sağlarsınız.