DÜNYADAN FUTBOL

Maç bitti kıyamet koptu

Leeds United ile Eintracht Frankfurt'un oynadığı hazırlık maçının sonunda çıkan olaylar büyük tepki çekti.

Maç bitti kıyamet koptu
Leeds United ve Eintrach Frankfurt'un Avusturya'da oynadığı hazırlık maçının bitiminde taraftarlar arasında kavga çıktı. Polis müdahalesi sonucu olaya karışan 25 kişi tutuklandı.

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Leeds United ile Eintracht Frankfurt'un oynadığı hazırlık maçının sonunda çıkan olaylar büyük tepki çekti. Leeds United, soyunma odasına Morison Steve'in golüyle 1-0 önde giderken, Alman ekibi ikinci devre Flum ve Stefan'ın attığı gollerle 2-1 kazandı. Ne olduysa hakemin bitiş düdüğünü çalmasından sonra oldu.   


 
Bir anda sahaya giren iki taraftar grubu tekme ve tokatlarla birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü. İki polisin de yaralandığı bu kavga sonrası 25 taraftarın tutuklandığı belirtildi. Polisler olayın daha fazla büyümesini engellemek için biber gazına başvururken polis merkezinden yapılan açıklamada olayların ilk olarak stat dışında başladığı belirtildi. Yaşanan kavganın fitilini ateşleyenlerin ise Eintracht Frankfurt taraftarları olduğu iddia edildi.

TEKMELER HAVADA UÇTU
Polisin geç müdahale ettiği kavga sırasında tekmeler havada uçtu. Bazı İngiliz taraftarlar kanlar içinde yerde kalırken polisin kavgayı ayırmak için biber gazı kullandığı açıklandı. Kavga sırasında iki polisin de yaralandığı ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER