DÜNYADAN FUTBOL

Maç bahane Christian Eriksen şahane

Sir Alex Ferguson'ın yakından takip ettiği Christian Eriksen hakkındaki açıklamalar en az maç kadar ilgi çekti.

Maç bahane Christian Eriksen şahane
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Manchester United deplasmanda Ajax'ı 2-0 mağlup ederken; Sir Alex Ferguson'ın yakından takip ettiği Christian Eriksen hakkındaki açıklamalar en az maç kadar ilgi çekti.
 
 
UEFA Avrupa Ligi 2. Turu ilk maçında Manchester United deplasmanda Ajax'ı 2-0 mağlup etti. Ancak bu galibiyet kadar dikkat çeken konu, maç öncesinde İngiliz devinin transfer listesinde olan Danimarkalı orta saha Christian Eriksen konusundaki açıklamalar oldu.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Ajax teknik direktörü Frank de Boer, maçtan önce yaptığı açıklamada Eriksen'in sadece maçı düşündüğünü söyledi. Ancak Danimarkalı yıldızın çok akıllı bir oyuncu olduğunu belirten Hollandalı çalıştırıcı, "Eriksen bir gün Manchester United gibi dev bir kulüpte oynayabilir" diye konuştu.

Danimarkalı öğrencisini öven De Boer, bütün övgülerine rağmen genç yıldızın 25'ine kadar Hollanda'da kalmasının en doğrusu olduğunu dile getirdi. Hollanda Ligi'nin oyuncuların gelişimi için çok ideal olduğunu ifade eden genç teknik adam, Eriksen'in burada oynayarak daha komple bir oyuncu haline gelip Avrupa'ya gidebileceğini söyledi.

"SİR ALEX FERGUSON DÜNYANIN EN İYİSİ"

Kırmızı Şeytanların efsanevi teknik direktörü Sir Alex Ferguson'ın uzun süredir izlettirdiği ve övgü dolu sözler sarfettiği Eriksen ise, maçtan önce yaptığı açıklamada kurt teknik adamın üzerinde baskı oluşturmaya çalıştığını söyleyerek espri yaptı.

MANU'ya karşı oynamanın özel olduğunu söyleyen başarılı orta saha, "Dünyanın en iyi teknik direktörüne karşı nasıl bir ekip olduğumuzu gösterebiliriz" diyerek Ferguson'un övgülerine benzer bir yolla cevap vermiş oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER