DİĞER HABERLER

Lütfi Arıboğan'dan yalanlama

TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan Haberturk gazetesindeki Futbol Vadisi Pusu başlıklı yazıda yer alan iddiaları yalanladı...

Lütfi Arıboğan'dan yalanlama

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, Haberturk gazetesinin 26 Mart 2009 tarihli nüshasındaki “Futbol Vadisi Pusu” başlıklı yazıda yer alan iddiaların gerçekle uzaktan yakından bir ilgisi olmadığını bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun en önemli kurumlarından biri olan Hukuk Kurulu’nu da zan altında bırakmayı hedefleyen bu yazının hangi amaçla yazıldığını bilmediğini belirten Başkan Vekili Arıboğan şöyle konuştu:

“Söz konusu köşe yazısında şahsımı itham eden ve hiçbir kelimesi doğru olmayan iddiaları tasvip etmem mümkün değil. Gerçekle ilgisi olmayan bu tarz iddialar, Türkiye Futbol Federasyonu ve tüm futbol ailesi kadar Türk basınının duruş ve itibarına da zarar vermektedir.

14 Şubat 2008’den bu yana önce merhum Hasan Doğan, ardından da Başkan Mahmut Özgener ile birlikte Türk futbolunda ezberi bozan hamleleri başlatan bir yönetimin başkan vekili olarak bütün enerjimi futbolumuzun parlak geleceğinin inşasına katkıda bulunma yolunda harcamaktayım. Yönetim olarak son derece uyumlu bir çalışma ortamını paylaşıyoruz ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte Türk futbolunda güven ve adalet düşüncesini yerleştirme hedefine doğru yürüyüşümüze devam edeceğiz.” 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER