GALATASARAY

Lukas Haraslin'den Galatasaray'a transferine yeşil ışık!

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen Slovakyalı sol kanat oyuncusu Lukas Haraslin, Polonya basınına yaptığı açıklamada Sarı Kırmızılılar hakkında flaş bir açıklamada bulundu

Lukas Haraslin'den Galatasaray'a transferine yeşil ışık!

Transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden biri de Slovak Lukas Haraslin'di.

Sarı Kırmızılılar'ın Polonya ligi takımlarından Lechia Gdansk'ta forma giyen oyuncu için transfer teklifinde bulunduğu iddia edilmişti. Çıkan haberlerde Fatih Terim'in çok istediği oyuncu için Cim Bom'un en geç salı gününe kadar cevap beklediği öne sürülmüştü.  Bu haberlerin ardından 22 yaşındaki futbolcudan konuyla ilgili olarak Polonya basınına Sarı Kırmızılı taraftarları heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Wyborcza gazetesinin sorularını yanıtlayan genç oyuncu, Galatasaray'a olası bir transferi hakkında şu ifadeleri kullandı: 

"Menajerimle devamlı temas hâlindeyim fakat bu konularla kısmen ilgiliyim. Dedikodulara önem vermiyorum. Galatasaray içinse hayır diyemem. Çünkü gerçekten büyük bir kulüp. Türkiye ligi de dünyada tanınan bir lig. Son kararı vermeden önce menajerimle görüşerek bizim için en doğrusunun hangisi olacağını tespit edeceğiz." 

Lukas Haraslin kimdir?... Bu sezon Lechia Gdansk formasıyla 23 maçta 4 gol ve 8 asistlik bir performans sergileyen Haraslin'in güncel piyasa değeri 300 bin euro olarak gösteriliyor.Slovakya'nın alt yaş milli takımlarında da düzenli olarak forma giyen oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2020 yazında sona erecek. Oyuncunun yan mevkiileri ise sağ kanat ve santrfor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER