DÜNYADAN FUTBOL

Lukaku'dan Mourinho'ya salvolar

Kiralık olarak Chelsea’den Everton’a giden Romelu Lukaku, Jose Mourinho hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Lukaku'dan Mourinho'ya salvolar

Chelsea’de Samuel Eto’o, Fernando Torres ve Demba Ba gibi forvetlerin arkasında yedek kalacağı için Jose Mourinho tarafından Everton’a kiralık olarak gönderilen Romelu Lukaku gösterdiği performansla Chelsea’yi pişman edeceğe benziyor. Belçikalı forvet ligde şu ana kadar 4 gol kaydederken, Chelsea’nin forvet üçlüsü ise henüz golle tanışamadı.

Konu hakkında Belçika basınına açıklamalarda bulunan Lukaku, Everton’da göstereceği performansla  Mourinho’yu haksız çıkarmak istediğini söyledi. Kiralık olarak gitmesinin Mourinho’nun kararı olduğunu söyleyen Belçikalı forvet, “Bir oyuncu olarak benim buna saygı göstermem gerekir. Umarım onun yanlış bir karar verdiğini gösteririm. Tek yapabileceğim iyi oynamaya ve goller atmaya devam etmek. Umarım insanlar benim hakkımda “iyi futbolcu” diye bahsederler” ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho’nun “Lukaku’yu kiralık olarak gönderdiğime pişman değilim, Everton’da oynamak ile Chelsea’de oynamak bir değildir” açıklamalarına da cevap veren Lukaku, “Herkesin kendi görüşü vardır. Ben sadece bunun tersini kanıtlayabilirim. Umarım Chelsea’den daha yüksekte bitirir ve daha çok gol atarız” diye konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER