DÜNYADAN FUTBOL

Luiz'in takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi

Chelsea'de gelecek sezon olması beklenmeyen David Luiz, Fransa'nın PSG takımına transfer olmak üzere.

Luiz'in takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, sezon içinde Terry - Cahill ortaklığı sebebiyle Luiz'in takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti.

Portekizli teknik adamın takımdan gidişine onay verdiği David Luiz, bu bağlamda kendisi için 50 milyon Euro bonservis ödemeyi kabul eden PSG'ye resmi imzayı atmak üzere. Transferin, Dünya Kupası öncesinde duyurulması bekleniyor.

PSG, bu anlaşma sonrasında daha öncroluk be Thiago Silva için Milan'a ödemiş olduğu 45 milyon Euroluk bonservis bedelinin de üzerine çıkmış olacak.

Goal'in haberine göre; Gelecek sezon için Finansal Fair Play uygulamarına dikkat etmesi gereken Chelsea ise Luiz'in takımdan ayrılmasından sonra 15 milyon sterlinlik bir rahatlama içine girecek.

Daha önce çıkan haberlerde ise Chelsea'nin Atletico Madrid'in yıldızı Diego Costa'nın transferini tamamladığı ifade edilmişti.

2011 yılında 25 milyon avro karşılığında Benfica'dan Chelsea'ye geçen David Luiz, Londra ekibinde 1 FA Cup, 1 Şampiyonlar ligi ve 1 Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER