DÜNYADAN FUTBOL

Luis Suarez'in transfer detayları açıklandı

İspanya'da transfer detayları kamuoyuna açıklanan son isim Luis Suarez oldu.

Luis Suarez'in transfer detayları açıklandı

Football Leaks, Uruguaylı futbolcunun açıklanan fiyattan daha düşük bir rakama Barcelona'ya transfer olduğunu ortaya çıkardı.

İspanya'da Gareth Bale, Mesut Özil, Radamel Falcao, Anthony Martial, Toni Kroos, Xabi alonso, Angel Di Maria ve David de Gea'nın ardından Luis Suarez'in de transfer detayları açıklandı.

Messi ve Neymar ile harika bir üçlü oluşturan Suarez için Barcelona, 2 yıl önce 75 milyon Sterlin ödendiğini açıklarken, bu rakamın 10 milyon Sterlin daha az bir rakama gerçekleştiği ortaya çıktı.

Habere göre, Katalan devi golcü oyuncuya 64.98 milyon Sterlin ödedi. Barcelona, transfer taksitlerini ise 6'ya böldü. Bordo-lacivertliler anlaşmya göre, 31 Temmuz 2014'te 13 milyon, 1 Ocak 2015'te 13 milyon, 31 Temmuz 2015'te 13 milyon, 1 Ocak 2016'da 13 milyon ve 31 Temmuz 2016'da 12.98 milyon Sterlin şeklinde bir ödeme yaptı.

Türkiye Avusturya maçına polis ordusu

Suarez'den itiraf var!

Barcelona'ya transfer olduğunda ısırık cezası nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Luis Suarez, yine de takımının geçen sezonu 3 kupayla kapatmasında önemli rol oynamıştı. Suarez bu sezonsa tam bir gol makinesine dönüştü.

Barcelona'ya transferini ‘Bir rüya’ olarak nitelendiren Suarez; "Her zaman Barcelona'da oynamayı hayal ettim. Ancak Barça'nın 9 numarası olacak kadar iyi olduğuma inanmıyordum. Bugünse etrafımdaki Messi, Neymar, Iniesta ve Busquets gibi oyuncularla bu rüyayı yaşıyorum" dedi.

"KISKANÇLIK YOK"

Suarez, başarının sırrı olarak ise tam bir takım olmalarını gösterdi. Forvet hattındaki arkadaşları Neymar ve Messi ile tam bir uyum yakaladıklarını belirten Suarez; "Bizim için kimin gol attığı önemli değil. Tek önemli olan takımın kazanması. Hepimiz çok mutluyuz. Aramızda hiçbir kıskançlık yok. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor" diye konuştu.

Kariyeri boyunca büyük bir baskı altında oynadığını ifade eden Suarez, Barcelona'da bu baskıyı paylaşabilecek çok sayıda oyuncu olmasının işini kolaylaştırdığını da dile getirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER