FENERBAHÇE

Luis Nani'nin yeni adresi belli oldu

Hakkında 'Çin'e gidecek' iddiaları ortaya atılan Luis Nani transferi hakkında önemli bilgiler verdi. Luis Nani Premier Lig'e göz kırparken Fenerbahçe'de kalma ihtimali de ağır basıyor..

Luis Nani'nin yeni adresi belli oldu

Portekizli yıldız Luis Nani'nin Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı belirsizliğini sürdürürken 8.5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi olan Portekizli oyuncunun son kararını vermesi bekleniyor.

Luis Nani geride kalan sezonda Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklama ile takım arkadaşlarının tepkisini çekmişti. Çin'den gelebilecek için Portekizli yıldız ile sarı lacivertlilerin yöneticileri arasında yapılan görüşmelerde Luis Nani, "Çin için çok gencim" ifadelerini kullandı.

LUİS NANİ İNGİLTERE'YE GİDECEK

Bunun üzerine Fenerbahçe kararını vermesi için Luis Nani'ye bir süre verdiler.

Tunus'lu Messi Fenerbahçe'ye geliyor

Bu süre içerisinde Portekizli yıldız bir kulüp bulabilirse 8.5 milyon Euro'yu verip gidebilecek. Eğer Luis Nani bir kulüp bulamazsa muhemelen kariyerine gelecek yıl da Fenerbahçe'de devam edecek.

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe eğer Nani giderse ondan gelecek para ile önemli bir transfer daha yapacak. Fenerbahçe yönetimi, Luis Nani'nin takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.

Luis Nani de takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Portekizli oyuncu Luis Nani'nin menajerleri İngiliz kulüpleri ile görüşmeler yapıyorlar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER