FENERBAHÇE

Luis Nani Premier Lig'e dönüyor

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözle bakılan Luis Nani'nin önceliği Premier Lig.. Portekizli yıldız, Atletico Madrid ve Inter'in de takibinde..

Luis Nani Premier Lig'e dönüyor

Fenerbahçe’den ayrılması beklenen Portekizli yıldız Luis Nani için İspanya’dan Atletico Madrid ve İngiltere’den Everton devrede.
 
Ayrıca son dönemde, vatandaşı Jose Mourinho’nun başına geçtiği eski takımı Manchester United’ın da Nani ile ilgilendiği iddia edildi. 29 yaşındaki futbolcunun önceliği İngiliz ekiplerine verdiği öğrenildi.

Diego'dan yöneticileri şoke eden istek!


Daha önceki yıllarda bu ülkede yaşayan Nani’nin bu nedenle Everton’a daha sıcak baktığı kaydedildi. Başarılı oyuncu eğer İngiliz ekipleriyle anlaşamazsa, rotasını Atletico Madrid’e çevirecek.

INTER DE İSTİYOR

Portekiz Milli Takımı ile birlikte EURO 2016 için Fransa'da olan Luis Nani'nin, Inter ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Portekiz basınında yer alan habere göre; Luis Nani ile Inter arasında 3 yıllık sözleşme üzerinde anlaşma gerçekleşti. Nani'nin yıllık 3.2 milyon euro garanti ücret alacağı belirtildi. Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de transfere onay verdiği kaydedildi.

Transferdeki tek pürüzün Inter'in Fenerbahçe'ye 8.5 milyon euroluk serbest kalma maddesini istememesi olarak gösterildi. Inter'in önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile temaslara geçeceği ve bu ücreti düşürmek için girişimlerde bulunacağı öne sürüldü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER