SÜPER LİG

Lucescu'ya şok üstüne şok! Antalya...

Shakhtar Donetsk kulübünde çalışan bir görevlinin Antalya’daki kampta vefat etmesi Mircea Lucescu’ya ikinci şoku yaşattı.

Lucescu'ya şok üstüne şok! Antalya...

Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle Shakhtar Donetsk ile dün akşam Antalya’da oynaması gereken hazırlık maçı iptal olan Beşiktaş’ta moraller bozuldu. Böyle bir ortamda hazırlık maçı oynamak istemeyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in de son derece moralsiz olduğu aktarıldı.

Shakhtar Donetsk kulübünde çalışan bir görevlinin Antalya’daki kampta vefat etmesi ise Ankara’daki terör saldısından büyük üzüntü duyan Mircea Lucescu’ya ikinci şoku yaşattı.  

Takımdan farklı bir otelde konaklayan personelin, havuzda yüzerken kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetmesi, Lucescu ve Ukrayna ekibini derinden sarstı.

Antalya’ya veda

Süper Lig’in 8. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş dün sabah kamp yaptığı otelin sahasında çalıştı. Gribal enfeksiyon nedeniyle bir süredir salon çalışmaları yapan Mario Gomez de antrenmanda yer aldı.

Osmanlıspor ile oynanan hazırlık maçında sol ayak bileğine darbe alan Necip ile sağ omuzunda ağrıları bulunan kaleci Günay tedavi oldu. Siyah-beyazlılar antrenmanın ardından özel uçakla İstanbul’a dönerken Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularına bir gün izin verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER