BEŞİKTAŞ

Lucescu Beşiktaş'a gelmeden transfer listesini hazırladı

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Şenol Güneş'in milli takımın başına geçmesinin ardından Mircea Lucescu, Fikret Orman'dan gelecek teklif için şimdiden hazırlıklara başladı. Rumen hoca transfer listesini bile hazırladı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Lucescu Beşiktaş'a gelmeden transfer listesini hazırladı

Şenol Güneş'in Haziran itibariyle resmi olarak milli takımın başına geçmesi Beşiktaş'ın yeni hoca arayışlarını iyice hızlandırdı. Önceki milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu'nun da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan teklif beklediği öğrenildi. 

Lucescu daha teklif gelmeden Beşiktaş için çalışmalara başladı. Daha şimdiden transfer listesini oluşturdu ve kendisini Fikret Orman ve ekibinde gelecek teklife hazırladı. Rumen hoca bir teklif gelmesi halinde Beşiktaş'ın başına geçecek.

Mircea Lucescu’nun, siyah beyazlı ekibin eksik yönlerini ajandasına yazdığı öğrenildi. 

Milliyet'in haberine göre, Beşiktaş'ın yeniden yapılanması çerçevesinde ismi öne çıkan başarılı hocanın, kulüpte 12 Mayıs’ta gerçekleşecek başkanlık seçiminden sonra göreve başlayabileceği iddia edildi.

LUCESCU'NUN BEŞİKTAŞ PLANLARI

Fikret Orman ve ekibinden gelecek teklif karşısında hazırlıksız yakalanmamak için Lucescu'nun Beşiktaş için planı bile hazır. Rumen hocanın ekibini kurduğu ve Guti’yi de bu ekibin içerisinde tutmak istediği öğrenildi. Lucescu’nun takıma yeni gençler kazandırma amacının olduğu da iddia ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER