FENERBAHÇE

Lucas Zelarayan Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Resmen açıkladı

Adı bir süredir Fenerbahçe ile anılan ve Meksika ligi'nde forma giyen Lucas Zelarayan çıkan transfer iddiaları hakkında flaş bir açıklama yaptı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Lucas Zelarayan Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Resmen açıkladı

Meksika ligi ekiplerinden Tigres'te forma giyen Arjantinli futbolcu Lucas Zelarayan'dan Fenerbahçe ile ilgili yönelik bir soruya cevaben transferi hakkında açıklama yaptı...

Sarı Lacivertli kulübün 10 numara mevkiinde forma giyen 26 yaşındaki yıldız ismi devre arasında Leganes'e kiraladığı Diego Reyes ile takas edeceği iddia edilmişti.

Ligde Monterrey ile oynayacakları karşılaşma basın mensuplarının karşısına geçen Zelarayan, çıkan haberlerle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Tigres ile olan kontratım 2022 yazında sona eriyor ve takımımda mutluyum. Yönetime, teknik kadromuza, takım arkadaşlarıma, kısacası kulüpteki herkese minnettarım ve ayrılmayı düşünmüyorum. 6 ayda bir Tigres'ten ayrılacağıma yönelik dedikodular çıkıyor. 3,5 yıldır bu kulüpteyim ve bu da bir şeyler ifade ediyor olmalı. Nitekim şu anda çok mutluyum ve sezon sonu şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER