VOLEYBOL

Londra trafiğini altüst ettiler!

2012 londra olimpiyat oyunları öncesinde ingiltere’yi temsil edecek bayan plaj voleybolu oyuncuları, olimpiyatlar esnasında trafik sıkışıklığını önlemek için başlatılan trafik kampanyasına katıldı.

Londra trafiğini altüst ettiler! - Sayfa 1

2012 Londra Olimpiyat Oyunları öncesinde İngiltere’yi temsil edecek Bayan Plaj Voleybolu oyuncuları, olimpiyatlar esnasında trafik sıkışıklığını önlemek için başlatılan trafik kampanyasına katıldı.

Londra trafiğini altüst ettiler! - Sayfa 2

Voleybolcular Denise Johns, Lucy Boulton, Shauna Mullin ve Zara Dampney, trafiğe açık yolda voleybol oynarak seslerini duyurmaya çalıştı. Amaç trafik yoğunluğunu azaltmaktı ancak beklenenin tam tersine, voleybolcuları görmek isteyenler, trafiğin kilitlenmesine neden oldu.

Londra trafiğini altüst ettiler! - Sayfa 3

Oyunculur bu arada Parliament Square’de gösteri amaçlı bir maç da oynadı. Bu arada Londra Polisi, Olimpiyatlar boyunca trafik sıkışıklığını kontrol edebilmek için alternatif yollar açacağını ve Londra sokaklarında park eden kaçak araçlara ise 130 pound ceza uygulanacağını açıkladı.

Londra trafiğini altüst ettiler! - Sayfa 4

Plaj voleybolu, ilk kez 1996 Atlanta Olimpiyat Oyunları’nda yapıldı ve en çok seyredilen spor oyunlarında biri haline geldi.