ŞAMPİYONLAR LİGİ

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı bu hafta oldukça kritik bir mücadeleyi futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında bu hafta temsilcimiz Galatasaray ya tamam ya devam karşılaşmasına çıkacak.

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Deplasmanda Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibiyle karşılaşacak olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet olacak. Peki, Lokomotiv Moskova Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında bu hafta temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Rusya'nın köklü takımı Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek.

Oynanan 4 maçta 4 puan toplayan temsilcimiz Galatasaray bu hafta kazanıp, Schalke'nin kaybetmesini bekleyecek. 

LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?...28 Kasım Çarşamba günü Lokomotiv Central Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:55'de başlayacak. Mücadelenin beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanması bekleniyor.

LOKOMOTİV MOSKOVA EVİNDE KAYBETTİ...Galatasaray’ın çarşamba günü Rusya’da konuk olacağı Lokomotiv Moskova, ligde sahasında Ural’ı ağırladı. 26. dakikada Smolov’un golüyle öne geçen Lokomotiv, 31’de Kulakov, 51’de de El Kabir’in gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Böylece Moskova’nın puanı 25’te kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER