FENERBAHÇE

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe Lokomotiv Moskava’nın sahasına konuk olacak. Peki, Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe Lokomotiv Moskava’nın sahasına konuk olacak. İlk maçı geride bırakan takımlar rövanş maçında kozlarını paylaşacaklar. Heyecanla beklenen karşılaşmada bir üst tura kimin çıkacağı merak konusu. Peki, Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz... 

Avrupa Ligi A grubu son maçında Celtic ile karşı karlıya gelen Sarı Lacivertliler maçtan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmış ve 9 puan ile grubu ikinci olarak tamamlamıştı. Ev sahibi takım Lokomotiv Moskova ise H grubu son maçında Skenderbeu deplasmanından 3 – 0’lık galibiyetle ayrılarak 11 puanla gruptan lider olarak çıkmıştı. İlk maçta İstanbul’da bir araya gelen Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova çekişmeli bir karşılaşmada kendilerini gösterdiler. Ancak maç sonunda avantajlı olan taraf 2 – 0’lık galibiyetle Fenerbahçe oldu. Lokomotiv Moskova’nın evinde gerçekleşecek olan rövanş maçı büyük bir merakla bekleniyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında, Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile 25 Şubat'ta karşılaşacak. Lokomotiv Moskova Fenerbahçe Maçını ŞİFRESİZ Veren Kanallar hangileri? 

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe Rusya'da karşılaşacak. Maç TSİ 18. 00’dа başlayacak ve Tivibu Spоr’dan canlı yayınlanacak.

fenerbahçe

LOKOMOTİV MOSKOVA – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova karşılaşmasının detayları aşağıdaki gibidir;

Maç Günü: 25 Şubat 2016 Perşembe

Maç Saati: 18:00

Stat: Lokomotif Stadyumu

Maçın Hakemleri: Ivan Kruzliak, Martin Balko, Tomas Somolani

Yayın: Tivibu Spor

LOKOMOTİV MOSKOVA – FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Yarın gerçekleşecek olan Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe karşılaşmasının muhtemel 11’leri aşağıdaki gibidir;

Lokomotiv Moskova muhtemel 11: Guilherme Marinato, Jan Durica, Vitali Denisov, Nemanja Pejcinovic, Renat Yanbaev, Manuel Fernandes, Aleksandr Samedov, Delvin N'Dinga, Alan Kasaev, Dmitri Tarasov, Petar Skuletic

Fenerbahçe muhtemel 11: Fabiano Ribeiro, Caner Erkin, Bruno Alves, Simon Kjaer, Gökhan Gönül, Josef De Souza, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen, Luis Nani, Robin Van Persie

FENERBAHÇE LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Yarın deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe maç hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.

Dün saat 19:30’da teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. İdman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Sonrasında 2 gruba ayrılan Sarı Lacivertliler, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise sar alanda pas çalışmaları ve çift kale maç yapıldı. Futbolcular soğuma hareketlerinin ardından antrenmanı sonlandırdılar.

Antrenmanda Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles ise çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürürdü. Sarı Lacivertliler bugün sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndan kalkan uçakla Rusya’ya hareket etti.

FENERBAHÇE’NİN LOKOMOTİV MOSKOVA KADROSU BELLİ OLDU!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’nin 20 kişilik kadrosu belli oldu. İşte Sarı Lacivertli ekibin Lokomotiv Moskova maçı kadrosu;

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül,Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao ve Robin van Persie.

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

Uefa Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadında Lokomotiv Moskova’yı ağırlayan Fenerbahçe, karşılaşmayı 2 – 0’lık galibiyetle tamamladı.

İsveçli Hakem Martin Strömbergsson'ın yönettiği müsabakanın 18. dakikasında Josef De Souza'nın attığı golle karşılaşma 1 – 0 oldu. İlk yarı aynı skorla biten karşılaşmada Fenerbahçe ikinci yarının 72. dakikasında yine De Souza ile ikinci golü buldu.

UEFA AVRUPA LİGİ SON 32 TURU İLK MAÇ SONUÇLARI

Anderlecht – Olympiakos (1-0)

Midtjylland – Manchester United (2-1)

Fiorentina – Tottenham (1-1)

Borussia Dortmund – Porto (2-0)

Villarreal – Napoli (1-0)

Saint-Etienne – Basel (3-2)

Sevilla – Molde (3-0)

Valencia – Rapid Wien (6-0)

Augsburg – Liverpool (0-0)

Sparta Prag – Krasnodar (1-0)

Galatasaray – Lazio (1-1)

Sion – Braga (1-2)

Shakhtar Donetsk – Schalke 04 (0-0)

Olympique Marseille – Athletic Bilbao (0-1)

Sporting Lizbon – Bayer Leverkusen (0-1)

Yorumlar
TREND HABERLER