DÜNYADAN FUTBOL

Llorente'ye Juventus kancası!

İtalyan devi Juventus’un Athletic Bilbao’nun yıldızı Fernando Llorente ile ilgilendiği belirtildi..

Llorente'ye Juventus kancası!
Torino ekibi, Ocak ayındaki ara transfer döneminde golcü oyuncu için 7 milyon Euro’luk bir teklif vermeye hazırlanıyor. İspanyol yıldızdan ise konuyla ilgili şu ana kadar bir açıklama gelmedi.

İtalyan ekibinin yönetimi, bu transfer konusunda oldukça ümitli. Fernando Llorente’nin klübüyle yeni sözleşme imzalama konusunda oldukça isteksiz görünmesi ve sezon sonunda serbest kalacak olması son şampiyon Juventus’un elini güçlendiriyor.

İspanyol golcünün takımında mutsuz olmasının en önemli nedeni olarak kulübede oturması gösteriliyor. Llorente'nin teknik direktör Marcelo Alberto Bielsa ile yıldızlarının barışmadığı da İspanyol medyası tarafından dile getirilmekte.

Fernando Llorente transferinde mutlu sona ulaşılması durumunda şu anki Juventus forvetleri Alessandro Matri veya Nicklas Bendtner’den birinin takımdan ayrılması bekleniyor. Şüphesiz ki bu forvetlerin de talipleri oldukça fazla.

Ara transfer dönemi için Juventus yönetiminin şimdiden birkaç kulüp ve menajerle irtibat halinde olduğu gelen haberler arasında.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER