BEŞİKTAŞ

Ljajic Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Menajeri açıkladı

Beşiktaş'ta mutsuz olduğu ve devre arasında Serie A'ya geri döneceğini iddia edilen Adem Ljajic'in menajeri Mirsad Türkcan, İtalyan medyasında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Ljajic Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Menajeri açıkladı

İtalyan basını, Torino'dan satın alma opsiyonu ile kiralanan Adem Ljajic'in Beşiktaş'ta mutsuz olduğu ve devre arasında Serie A'ya geri döneceğini iddia etti.

Söz konusu iddialara oyucunun menajeri Mirsad Türkcan cevap verdi. Türkcan, yıldız futbolcuyla ilgili öne sürülen iddialara açıklık getirdi ve iddiaları yalanladı.

İtalyan basını, Torino'dan satın alma opsiyonu ile kiralanan Adem Ljajic'in Beşiktaş'ta mutsuz olduğu ve devre arasında İtalya'ya geri döneceğini iddia etti. Söz konusu iddialara oyucunun menajeri Mirsad Türkcan cevap verdi. Türkcan, yıldız futbolcuyla ilgili öne sürülen iddialara açıklık getirdi ve iddiaları yalanladı.

Felipe Melo'dan Türkiye için güzel sözler

"HER OYUNCU ADAPTASYON SORUNU YAŞAR"
"Adem hakkında İtalya'da çıkan haberler doğru değil. Adem için en önemli olan şey Beşiktaş'ın daha iyi olmasıdır. Her oyuncu geldiği ilk yıllarda adaptasyon sorunu yaşayabilir. Adem de bu dönemden geçti. Her geçen gün daha iyi olacaktır."

"UZUN YILLAR BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTİYOR"
"Beşiktaş yönetimi ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Adem uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istiyor. İnşallah da öyle olur"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER