Liverpool Saha'nın peşinde
Liverpool, ezeli rakibi Everton'ın forması giyen Louis Saha'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.
İngiliz basınında bugün çıkan bir habere göre, Liverpool sürpriz bir şekilde, ezeli rakibi Everton'ın forması giyen Louis Saha'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.
Daily Star Sunday'in haberine göre, Torres'in saha içerisinde bir partnere ihtiyacı olduğuna karar veren Rafael Benitez, tecrübeli golcüye 2 sezonluk bir kontrat önerecek. Bu kontratta Fransız golcüye maç başına ücret önerileceği de haberde geçen bilgiler arasında.
Bu haber üzerine ise Everton Menajeri David Moyes'in, Saha'yı Goodison Park'ta tutmak için her yolu deneyeceği iddia ediliyor.
Sezonun geride kalan bölümünde 12 gol kaydeden 31 yaşındaki golcü, Dünya Kupası kadrosunda yer almak istediğini açıklamıştı.