DÜNYADAN FUTBOL

Liverpool Legends ilk yarıda işi bitirdi

Girne 20 Temmuz Stadı'nda oynanan, Liverpool Legends ile KKTC Masterler Karması maçını, Liverpool Legends ilk yarıda bulduğu gollerle kazanmasını bildi.

Liverpool Legends ilk yarıda işi bitirdi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun (KTFF) davetlisi olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bulunan Liverpool Legends Takımı ile KKTC Masterler Karması'nın yaptığı maçı, konuk ekip Liverpool Legends 2-0 kazandı.

Girne 20 Temmuz Stadı'nda oynanan karşılaşmada, efsane futbolculardan oluşan Liverpool Legends Takımı ile Kıbrıs Türk futbolunda milli olmuş veya şampiyonluk yaşamış futbolculardan oluşan KKTC Masterler Karması izleyenlere keyifli bir maç yaşattı.

KKTC'de yaşayan çok sayıda Liverpool taraftarı İngilizler de tribünleri doldurdu.

30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmanın golleri ilk devrede atıldı. John Vark ve John Durrin'in attığı gollerle ilk yarıyı konuk ekip Liverpool Legends 2-0 önde tamamladı.

Liverpool Legends-KKTC Masterler maçının devre arasında, 2 Ağustos'da başlayan ve 3 gün süren Futbol Akademisi'ne katılan, KTFF 14 Yaş Altı Karmaları'ndan oluşan 80 seçilmiş futbolcuya başarı sertifikaları da verildi. Başarılı olan kursiyerler, sertifikalarını antrenörlerin elinden aldı.

Futbol Akademisi'nde dersler, Liverpool alt yapı antrenörleri, John Connor, Alan Kennedy, John Durrin, David Fairclough, David Johnson, Phil Neal ve Tony Ryan tarafından verildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER