DÜNYADAN FUTBOL

Liverpool kaçtı Arsenal yakaladı!

İngiltere Premier Ligi'nin 24. hafta mücadelesinde Arsenal, sahasında Liverpool'u ağırladı.

Liverpool kaçtı Arsenal yakaladı!
İngiltere Premier Ligi'nin 24. hafta mücadelesinde Arsenal, sahasında Liverpool'u ağırladı. Müthiş çekişmeye ve heyecana sahne olan mücadele 2-2 eşitlikle son buldu.. 
 
Arsenal [2 - 2] Liverpool
5' [0 - 1] L. Suarez
60' [0 - 2] J. Henderson
65' [1 - 2] O. Giroud
67' [2 - 2] T. Walcott

Mücadelenin henüz 5. dakikasında topu ağlara yollayan Suarez, toğu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Uruguaylı yıldız ligdeki 17. golünü kaydetti. Golden sonra kontralarla etkili olmaya çalışan Liverpool karşısında zaman zaman baskı kuran Arsenal, aradığı beraberlik sayısını bulamadı. Fenerbahçe'ye geri döneceği konuşulan Andre Santos, 37. dakikada sakatlanan Gibbs'in yerine oyuna dahil olurken, "Kırmızılar", soyunma odasına 1-0'lik üstünlükle gitti.

İkinci yarıya baskılı başlayan Arsenal, rakip kalede istediği pozisyonları yakalayamazken, 60. dakikada fark 2'ye çıktı. Arsenal savunmasının uzaklaştıramadığı topu ağlara yollayan Henderson Emirates'te şok etkisi yarattı.

İki farkla geriye düşen Kuzey Londra ekibi, yediği gole çabuk cevap verdi. Son maçların formda ismi Giroud, 65. dakikada attığı golle durumu 2-1'e getirdi. 67. dakikada Arsenal skora denge getirdi. Bu sezon daha golcü bir kimliğe bürünen Walcott, attığı şık golle 2-2'lik eşitliği sağladı.

Kalan bölümde galibiyet için yüklenen Arsenal, 3 puanı getirecek golü bulamazken, Liverpool da geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı ve karşılaşma 2-2 tamamlandı.

Arsenal puanını 38 yaparken, Liverpool da 35 puana ulaştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER