DÜNYADAN FUTBOL

Liverpool Dimitri Payet için bastırıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Liverpool, Saint-Etienne'nin genç yıldızı Dimitri Payet için Fransız kulübüne teklif yapmaya hazırlanıyor.

Liverpool Dimitri Payet için bastırıyor

Ashley Young ve Sylvain Marveaux transferinin yatması sonucu rotasını Fransa'ya çeviren Liverpool, St. Etienne'nin genç oyuncu Dimirti Payet'in peşinde düştü.St. Etienne'de beraber çalıştığı Payet'in büyük bir hayranı olan Liverpool Genel Direktörü Damien Comolli, başarılı kanat oyuncusunu Merseyside ekibine getirmek üzere kolları sıvadı. Lille ve Paris Saint-Germain kulüplerinin yakın takibinde olan 24 yaşındaki oyuncu, transfer piyasasının gözde isimleri arasında yer alıyor.

Goal.com'un özel haberine göre transferde rotasını kanat oyuncularına çeviren Kenny Dalglish'in listesinin ilk sırasında Aston Villalı Stewart Downing bulunuyor. Kadrosuna en az iki orta saha takviye etmeyi planlayan İskoç teknik adam, Ashley Young ve Sylvain Marveaux transferinin yatması sonucu Payet ile yakından ilgilenmeye başladı.

Fransız kulübünün 11 milyon avro olarak belirlediği bonservis ücretini yüksek bulan Comolli ise, genç oyuncu için 6,7 milyon civarında bir teklif yapmayı düşünüyor. Bu sezon 33 maçta 13 gol kaydeden yetenekli oyuncu, ayrıca üç defa da milli takım forması giydi.

Payet'i ucuza kaptırmak istemeyen Saint-Etienne Başkanı Roland Romeyer, eski yöneticileri Comolli'yi ihanetle suçlayarak, "İngiltere ile görüşme halindeyiz ancak henüz istediğimiz ücretin çok altındalar. Comolli'nin oyuncularımızın aklını çelerek fiyatı aşağıya çekmesi, kendisine yakışmıyor." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER